Offentligt byggeri​

Vi gennem årene renoveret mange offentlige bygninger lige fra børneinstitutioner og hospitaler til råhuse og diverse ministerier.

Vi arbejder målrettet på opgaven og tager ansvar for tidplaner og koordineringen, så vores tilstedeværelse og arbejdet genere brugerne og medarbejderne mindst mulig.

I vores arbejde er tidsplaner og overholdelse af tidsplaner er en meget høj prioritering, og vi ser altid meget løsningsorienteret på det, så alle parter er positive i processen og samarbejder om at løse eventuelle besværligheder i processen.​

​For os er kommunikation også en meget vigtig del af vores arbejde, og vi bestræber os på at få så kort kommunikationsvej som muligt, og vores medarbejder er meget serviceorienteret og selvstændigt arbejdende. Vores tømrer kommunikerer og planlægger meget selv ud fra de aftaler, der er indgået.

Vi vil meget gerne hjælpe med både mindre og større opgaver og tager udgangspunkt i jeres behov. Vi har tømrersvende med en bred faglig viden og mange års erfaring inden for tømrerfaget.

Referencer:

Seneste referencer

EJBY INDUSTRIVEJ 72​

2600 GLOSTRUP​

​CVR NR. 31 94 34 85